• Home
  • NL - Field Operator

Field Operator

Intero Integrity Services heeft zich gespecialiseerd in het leveren van services aan de olie en gas industrie. Door de voortdurende stijging van operationele kosten is het belangrijk om de betrouwbaarheid en continuïteit van de installaties van onze cliënten te waarborgen. Bij Intero geloven we dat elk vraagstuk om een unieke en creatieve oplossing vraagt. Met gebruikmaking van de best mogelijke technologieën en door het ontwikkelen van nieuwe technologieën, assisteren we onze cliënten elke dag bij de operationele bedrijfsvoering, van ontwerp tot de ontmanteling van de installatie. We opereren vanuit onze vier divisies: Inspection, Pipeline, Storage Tank en Industrial Services.

Gezondheid, veiligheid, milieu en welzijn vormen een essentieel onderdeel van ons succes, zowel om operationeel te excelleren als om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Onze reputatie en veiligheidsnormen krijgen een hoge waardering van onze cliënten en zijn cruciaal voor de continuïteit en toekomst van onze organisatie.

Voor uitbreiding van onze werkzaamheden in onze vestiging Hoogeveen zijn wij op zoek naar field operators.

Je verricht werkzaamheden op raffinaderijen, chemische installaties, pijpleidingen en offshore platformen op diverse locaties in binnen- en buitenland.

Profiel:

Naast minimaal een afgeronde LBO / MBO opleiding, beschik je over een zelfstandige, servicegerichte houding. Je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en bent een waardevolle kracht in ons hechte team. Verder heb je een goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

We bieden je:

Een intern opleidingstraject om je op te leiden in onze specialistische diensten, uitdagend, internationaal en afwisselend werk in een hecht team.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je bellen met onze HR manager: Lista 0528-225300.

    Solliciteren?

    Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief en uitgebreide CV bij voorkeur per email op: HR@intero-integrity.com met referentie 2019-IND-02.