• Home
  • NL - Inspection Engineer (trainee)

Inspection Engineer (trainee)

Intero Integrity Services heeft zich gespecialiseerd in het leveren van services aan de olie en gas industrie. Door de voortdurende stijging van operationele kosten is het belangrijk om de betrouwbaarheid en continuïteit van de installaties van onze cliënten te waarborgen. Bij Intero geloven we dat elk vraagstuk om een unieke en creatieve oplossing vraagt. Met gebruikmaking van de best mogelijke technologieën en door het ontwikkelen van nieuwe technologieën, assisteren we onze cliënten elke dag bij de operationele bedrijfsvoering, van ontwerp tot de ontmanteling van de installatie. We opereren vanuit onze vier divisies: Inspection, Pipeline, Storage Tank en Industrial Services.

Gezondheid, veiligheid, milieu en welzijn vormen een essentieel onderdeel van ons succes, zowel om operationeel te excelleren als om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Onze reputatie en veiligheidsnormen krijgen een hoge waardering van onze cliënten en zijn cruciaal voor de continuïteit en toekomst van onze organisatie.

De functie

Het uitvoeren van diverse inspectie projecten op pijpleidingen en petrochemische installaties, zowel in binnen- als buitenland, on- en offshore. De inspectie werkzaamheden worden grotendeels uitgevoerd m.b.v. een ”In Line Inspection (ILI) tool”, die door middel van ultrasoon geluid de wanddikte en diameter van pijpleidingen opmeet.

Je bent werkzaam in teamverband en verantwoordelijk voor de inspectieapparatuur en het correct voorbereiden en uitvoeren van inspectie werkzaamheden . Je beoordeelt de kwaliteit van de inspectie werkzaamheden en bent verantwoordelijk voor het opstellen van rapportage aangaande de resultaten en treedt hierover in overleg met klanten. Je verricht alle werkzaamheden ter voorbereiding, uitvoering en afronding van inspectie werkzaamheden en het analyseren van de data.

Profiel

  • Je hebt een opleiding op HTS-niveau, eventueel aangevuld met op de functie gerichte vakcursussen/trainingen als NDO en Elektronica.
  • Je hebt een flexibele en stressbestendige instelling, in verband met wisselende activiteiten voor de verschillende projecten in binnen- en buitenland.
  • Je hebt goede communicatieve, organisatorische en sociale vaardigheden.
  • Je bent klantvriendelijk.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent bereid te reizen en regelmatig in het buitenland te verblijven.
  • Een terdege kennis van de gebruikte (NDO) methode en de gebruikte apparatuur en software is noodzakelijk. Daarbij is kennis van pijpleidingen, leidingsystemen, en andere relevante benodigde apparatuur bij inspectie gerelateerde projecten nodig.

Heb je deze kennis nog niet?

Er is plaats voor trainees welke op korte termijn beschikbaar zijn. Zij krijgen een opleidingstraject aangeboden gericht op de benodigde vaktechnische kwalificaties en kennis.

Interesse?

Stuur dan je CV met motivatie naar hr@intero-integrity.com