Monteur

Wie zijn wij?

Intero Integrity Services B.V. levert specialistische diensten aan de (petro)chemische industrie voor onderhoud en inspectie van pijpleidingen, tanks en andere installaties. Bij Intero geloven we dat elk vraagstuk om een unieke en creatieve oplossing vraagt. Met behulp van de nieuwste technologieën, die wij ook vaak in-house ontwikkelen, ondersteunen we onze klanten elke dag bij de operationele bedrijfsvoering, van ontwerp tot de ontmanteling van de installatie.

Op dit moment hebben we over heel de wereld medewerkers werken aan uitdagende energy en pipeline- infrastructuur projecten. Hierbij dienen onze medewerkers nauw contact te hebben met de klant om hun omgeving en installaties optimaal te leren kennen om een optimale service te kunnen leveren. Bij Intero heb je een uitdagende baan die zowel een verantwoordelijke houding als een passie voor het milieu vereist.

Onze cultuur kenmerkt zich door vakmanschap en flexibiliteit. Mannen en vrouwen die zorgvuldig luisteren naar de wensen van de klant zodat we de juiste oplossing kunnen bieden. Een uitmuntende oplossing die vorm wordt gegeven door onze innovatieve ideeën en hoog vakmanschap. Het motto is dan ook: “We get the job done”.

Doordat we een wereldwijde speler zijn in Industrial en Inspectie services kunnen wij onze medewerkers vele mogelijkheden bieden om zichzelf te ontwikkelen. We zijn een dynamisch en uitdagend bedrijf om voor te werken, met een echte “can do” mentaliteit waarbij avontuur en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Ter versterking van onze werkplaats in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een Monteur.

Wat ga je doen?

Als Mechanic voer je in de werkplaats technische onderhoudswerkzaamheden uit aan onze eigen stikstof- en vloeistofpompen, trucks, (hulp)gereedschappen en leidingen. Met jouw kennis van installaties en machines zorg je er voor dat alle werkzaamheden nauwkeurig en veilig worden uitgevoerd. Je verricht las-, slijp- en reparatiewerkzaamheden, voert inspecties uit, lost technische storingen op en signaleert afwijkingen en benodigde vervangingen. Daarnaast ondersteun je bij het ontwikkelen, programmeren en onderhouden van de PLC systemen in onze pompen.

Wie ben jij?

Je beschikt over een afgeronde LBO / MBO opleiding in de Technische richting. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een industriële of mechanische omgeving en hebt ervaring met PLC programmeren en kennis van PLC systemen (Siemens is een pré). Daarnaast ben je zelfstandig, nauwkeurig, servicegericht en een echte teamplayer. Ook ben je in het bezit van:

- Rijbewijs B en BE (CE is een Pré)

- Heftruck certificaat

- VCA

- NEN 3140 Laagspanningsinstallaties (of bereid om deze te halen)

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een goed arbeidsvoorwaardenpakket, internationaal en afwisselend werk in een fijn team. Daarnaast bieden wij je een intern opleidingstraject om je op te leiden in onze specialistische diensten.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Intero? Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief en cv per email op: HR@intero-integrity.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact op nemen met onze HR adviseur Ellen Schotman via ellen.schotman@intero-integrity.com.