• Home
  • NL - Operator on- and offshore

Operator on- and offshore

Wie zijn wij?

Intero Integrity Services B.V. levert specialistische diensten aan de (petro)chemische industrie voor onderhoud en inspectie van pijpleidingen, tanks en andere installaties. Bij Intero geloven we dat elk vraagstuk om een unieke en creatieve oplossing vraagt. Met behulp van de nieuwste technologieën, die wij ook vaak in-house ontwikkelen, ondersteunen we onze klanten elke dag bij de operationele bedrijfsvoering, van ontwerp tot de ontmanteling van de installatie.

Op dit moment hebben we over heel de wereld medewerkers werken aan uitdagende energy en pipeline- infrastructuur projecten. Hierbij dienen onze medewerkers nauw contact te hebben met de klant om hun omgeving en installaties optimaal te leren kennen om een optimale service te kunnen leveren. Bij Intero heb je een uitdagende baan die zowel een verantwoordelijke houding als een passie voor het milieu vereist.

Onze cultuur kenmerkt zich door vakmanschap en flexibiliteit. Mannen en vrouwen die zorgvuldig luisteren naar de wensen van de klant zodat we de juiste oplossing kunnen bieden. Een uitmuntende oplossing die vorm wordt gegeven door onze innovatieve ideeën en hoog vakmanschap. Het motto is dan ook: “We get the job done”.

Doordat we een wereldwijde speler zijn in Industrial en Inspectie services kunnen wij onze medewerkers vele mogelijkheden bieden om zichzelf te ontwikkelen. We zijn een dynamisch en uitdagend bedrijf om voor te werken, met een echte “can do” mentaliteit waarbij avontuur en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Voor uitbreiding van onze werkzaamheden in onze vestigingen Hoogeveen en Rhoon zijn wij op zoek naar field operators.

Wat ga je doen?

Je gaat in teamverband aan de slag bij onze klanten op raffinaderijen, chemische installaties, pijpleidingen en offshore platformen op diverse locaties in Nederland en Europa.

Je ondersteund hier de Supervisors door onze eigen stikstof- en vloeistofpompen te bedienen bij het drogen, reinigen, druktesten, koelen en product verwijderen in olie- en gasinstallaties. Samen met het team zorgen je voor een succesvolle uitvoering van het project op een veilige manier. Daarnaast help je onze Supervisors bij het voorbereiden en afronden van het project.

Wie ben jij?

Je beschikt over een afgeronde LBO / MBO opleiding in de Technische richting. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een industriële of mechanische omgeving. Offshore ervaring is een pré! Daarnaast ben je zelfstandig, servicegericht en een echte teamplayer. Je spreekt Engels en vindt het niet erg om voor een langere tijd van huis te zijn. Ook ben je in het bezit van:

- Rijbewijs B en BE (CE is een Pré)

- Heftruck certificaat

- VCA

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een goed arbeidsvoorwaardenpakket, internationaal en afwisselend werk in een fijn team. Daarnaast bieden wij je een intern opleidingstraject om je op te leiden in onze specialistische diensten.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Intero? Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief en cv per email op: careers@intero-integrity.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact op nemen met onze HR adviseur Ellen Schotman via careers@intero-integrity.com.