• Home
  • NL - Trainee Inspection Engineer

Trainee Inspection Engineer

Ben jij (bijna) klaar met je HBO opleiding - richting Elektro, Werktuigbouw, Maritieme Techniek, Operationele Technologie of gelijkwaardig - en op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Intero Integrity Services B.V. levert specialistische diensten aan de industrie voor inspectie en onderhoud van pijpleidingen, opslagtanks en andere installaties. Bij Intero geloven we dat elk vraagstuk om een unieke en creatieve oplossing vraagt. Met behulp van de nieuwste technologieën, die wij vaak in-house ontwikkelen, ondersteunen we onze klanten bij de operationele bedrijfsvoering, het bewaken van de technische integriteit van hun assets en het verwezenlijken van hun milieudoelstellingen.

Op dit moment hebben we over heel de wereld Inspection Engineers werken aan uitdagende projecten. Onze engineers staan in nauw contact met onze klanten en stellen hen in staat om hun pijpleidingen, opslagtanks en andere assets optimaal en veilig te benutten. Bij Intero heb je een avontuurlijke baan die tevens een verantwoordelijke houding en een passie voor het milieu vereist.

Onze cultuur kenmerkt zich door klantgerichtheid, vakmanschap en flexibiliteit. Mannen en vrouwen die zorgvuldig luisteren naar de wensen van de klant zodat we de juiste oplossing kunnen bieden. Een oplossing die we vervolgens uitvoeren met vakmanschap en een flexibele instelling. Het motto is dan ook: “We get the job done”.

Wat ga je doen?

Voor uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar Inspection Engineers.

Als Inspection Engineer voer je in teamverband inspectieprojecten uit aan pijpleidingen en petrochemische installaties, in binnen- en buitenland, onshore en offshore.

De inspectiewerkzaamheden worden uitgevoerd met een In Line Inspection (ILI) tool, die door middel van ultrasoon geluid de wanddikte en diameter van pijpleidingen in kaart brengt. Je bepaalt het inspectieplan en verloop van de inspectie, bereidt de inspectieapparatuur voor en voert de inspectie uit op locatie. Je beoordeelt de kwaliteit van de inspectiewerkzaamheden, vat de resultaten samen in een rapport en bespreekt het rapport met de klant.

Wie ben jij?

Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO, richting Elektro, Werktuigbouw, Maritieme Techniek, Operationele technologie of gelijkwaardig. Kennis van NDO is een pre. Daarnaast ben je hands-on, communicatief sterk, flexibel, service gericht en een echte teamplayer. Je spreekt Nederlands en Engels en vindt het niet erg om voor een langere tijd van huis te zijn. Ook ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een goed arbeidsvoorwaardenpakket, internationaal en afwisselend werk in een hecht team. Daarnaast bieden wij je ruimte voor persoonlijke inbreng en mogelijkheden om je te ontwikkelen en groeien in je rol. Er wordt een opleidingstraject aangeboden gericht op de benodigde vaktechnische kwalificaties en kennis. Zo groei je snel door van Trainee naar Inspection Engineer.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Intero? Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief en cv per e-mail op: HR@intero-integrity.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze HR adviseur Ellen Schotman via HR@intero-integrity.com.