• Home
  • NL - Trainee Inspection Engineer

Trainee Inspection Engineer

Wie zijn wij?

Intero Integrity Services B.V. levert specialistische diensten aan de (petro)chemische industrie voor onderhoud en inspectie van pijpleidingen, tanks en andere installaties. Bij Intero geloven we dat elk vraagstuk om een unieke en creatieve oplossing vraagt. Met behulp van de nieuwste technologieën, die wij ook vaak in-house ontwikkelen, ondersteunen we onze klanten elke dag bij de operationele bedrijfsvoering, van ontwerp tot de ontmanteling van de installatie.

Op dit moment hebben we over heel de wereld medewerkers werken aan uitdagende energy en pipeline- infrastructuur projecten. Hierbij dienen onze medewerkers nauw contact te hebben met de klant om hun omgeving en installaties optimaal te leren kennen om een optimale service te kunnen leveren. Bij Intero heb je een uitdagende baan die zowel een verantwoordelijke houding als een passie voor het milieu vereist.

Onze cultuur kenmerkt zich door vakmanschap en flexibiliteit. Mannen en vrouwen die zorgvuldig luisteren naar de wensen van de klant zodat we de juiste oplossing kunnen bieden. Een uitmuntende oplossing die vorm wordt gegeven door onze innovatieve ideeën en hoog vakmanschap. Het motto is dan ook: “We get the job done”.

Doordat we een wereldwijde speler zijn in Industrial en Inspectie services kunnen wij onze medewerkers vele mogelijkheden bieden om zichzelf te ontwikkelen. We zijn een dynamisch en uitdagend bedrijf om voor te werken, met een echte “can do” mentaliteit waarbij avontuur en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Voor uitbreiding van onze werkzaamheden in onze vestiging in Tricht zijn wij op zoek naar Trainee Inspection Engineers.

Wat ga je doen?

Als Inspection Engineer voer je zowel alleen als in teamverband diverse inspectie projecten uit op pijpleidingen en petrochemische installaties, zowel in binnen- als buitenland, on- en offshore. Je verricht alle werkzaamheden ter voorbereiding, uitvoering en afronding van inspectie werkzaamheden en het analyseren van de data. De inspectie werkzaamheden worden grotendeels uitgevoerd m.b.v. een ”In Line Inspection (ILI) tool”, die door middel van ultrasoon geluid de wanddikte en diameter van pijpleidingen opmeet.

Je bepaalt het inspectieplan en verloop van de inspectie, bereid de inspectieapparatuur voor en voert de inspectie uit op locatie. Je beoordeelt de kwaliteit van de inspectie werkzaamheden en stelt naderhand de rapportage aangaande de resultaten op en overlegt deze met de klant.

Wie ben jij?

Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO, richting Elektro, Werktuigbouw, Maritieme Techniek, Operationele technologie of gelijkwaardig. Kennis van NDO is een pre. Daarnaast ben je hands-on, communicatief sterk, flexibel, service gericht en een echte teamplayer. Je spreekt Nederlands en Engels en vindt het niet erg om voor een langere tijd van huis te zijn. Ook ben je in het bezit van:

- Rijbewijs B (BE is een pre)

- VCA VOL is een pre

Wat bieden wij je:

Wij bieden je een goed arbeidsvoorwaardenpakket, internationaal en afwisselend werk in een fijn team. Daarnaast bieden wij je ruimte voor persoonlijke inbreng en mogelijkheden om je te ontwikkelen en groeien in je rol. Er wordt een opleidingstraject aangeboden gericht op de benodigde vaktechnische kwalificaties en kennis zoals de NDO methodes, apparatuur, software en pijpleiding.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij Intero? Graag ontvangen wij je sollicitatiebrief en cv per email op: HR@intero-integrity.com. Voor meer informatie over de functie kun je contact op nemen met onze HR adviseur Ellen Schotman via ellen.schotman@intero-integrity.com.